Slove = subst. 1. Litere, Cuvinte. 2. Scrisul cuiva, cu caracteristicile lui. 3. Știință de carte, învățătură.

 

Slove Media este atelierul de creație al cuvintelor, care dezvoltă pasiune pentru storytelling. Aici campaniile au suflet, iar puterea cuvintelor inspiră iubirea de brand.

În era digitală în care trăim, înțelegem că fiecare brand are nevoie de o voce autentică pentru a fi auzită. Acesta este locul în care intervenim.

Fiecare colaborare nouă o asemănăm cu o călătorie, în care mai întâi, noi, SLOVEeștii, pătrundem adânc în esența brandului, ca niște exploratori dedicați.

Începem cu un moment de descoperire și uimire – înțelegerea istoricului și a motivațiilor care au declanșat apariția brandului. Acest moment este precum o hartă a unui teritoriu necunoscut.

Pe măsură ce călătoria continuă, SLOVEștii interacționează cu oamenii din spatele brandului – fondatorii, angajații și clienții loiali – aceștia devin personajele poveștii, fiecare aducând propria sa perspectivă și contribuind la frumusețea ansamblului. În acest punct al călătoriei, nu este vorba doar de a contura o poveste, ci și de a construi legături umane sincere.
Apoi, SLOVEștii se aventurează și pe cărări exterioare, pentru a vedea cum brandul interacționează cu lumea din jur – oriunde brandul își găsește ancorele sau impactul.

SLOVEști

ore de storytelling

SLOVE scrise

SLOVEspresso băute

Călătoria include și câteva popasuri, acestea pot fi articole pe blog, planuri editoriale în social media, reviste de brand ori o serie de evenimente/ workshop-uri în armonie cu brandul și industria de care aparține.

Suntem mereu atenți la vânt, fiindcă fiecare poveste aidoma zmeului care se înalță în eter, are nevoie de un moment To, când vântul este propice, iar astfel mesajul îmblânzit și dirijat să ajungă la publicul țintă. Intensitatea și direcția vântului afectează zborul, așa că ținem cont de fluctuațiile din piață, din industrie și din societate.

Și mergem, mergem înainte, cât ne țin cuvintele… Căci, o astfel de călătorie se bazează pe constanță, consistență și continuitate. Fiecare poveste devine ocazia de a inspira, de a informa și de a împărtăși din visteria brandului.

Pe scurt, brand journalism, asta facem, adică un mix de jurnalism, branding, PR și content marketing, prin care spunem povești autentice despre branduri, iar promovarea lor se realizează printr-o abordare jurnalistică, nu încărcată cu impulsuri agresive de vânzare.

SLOVEștii sunt pregătiți să navigheze în universul brandului tău, să îl exploreze și să-l facă cunoscut într-un mod original și captivant.

© Copyright 2024 | All Rights Reserved