Brand Journalism

Spunem povești autentice despre branduri, iar promovarea lor se realizează printr-o abordare jurnalistică, nu încărcată cu impulsuri agresive de vânzare.

Limbajul SLOVEștilor

Despre ce ai vrea să discutăm în detaliu? Vom fi mai mult decât încântați să parcurgem împreună drumul pentru crearea brandului pe care ți-l dorești.

Brand & Communication Strategy

Content Marketing

Content Distribution

Social Media Marketing

Public Relations & Event Planning

Storytelling & Media Education Workshops

Comunicare

Comunicarea nu este doar un bla bla universal de a codifica și decodifica cuvinte, ci o modalitatea prin care se discerne contextul în care trăim și se creează conexiuni profunde și autentice între brand și public.

Creativitate

Creativitatea este inima care pompează viață în campaniile dedicate brandurilor și prin care explorăm noi teritorii de a transmite mesajele brandurilor. Să gândim dincolo de convenții și cutume.

Credibilitate

Credibilitatea este farul care ghidează călătoria brandului spre universul loialității. Etalarea vulnerabilității nu denotă slăbiciunea unei industrii, ci oferă posibilitatea îmbunătățirii percepției publicului.

Ne pricem la:

Comunicare, comunicare și iar comunicare. Diferă doar vocabularul, strategia de conținut și canalele de distribuție, în rest, respirăm și inspirăm cuvinte.

Content Marketing

Scopul scrierii de conținut este de a informa, de a educa sau de a distra publicul țintă. Este o abordare care atinge coardele sensibile ale audienței, construind relații loiale, de încredere pe termen lung.

Content Distribution

Distribuția conținutului este esențială pentru ca mesajul brandului să fie transmis către publicul potrivit, folosind canale adecvate în momentele cheie. Astfel, brandul își consolidează poziția.

Social Media Marketing

Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube… Cocktail-ul de rețele sociale pentru a interacționa cu clienții, a construi vocea brandului și notorietatea sa, a stimula vânzările și a atrage trafic pe website.

Brand & Communication Strategy

Nu doar un logo, un slogan și un media plan, ci revelarea unei personalități unice și cool. Fără a lua în considerare CE, CUM și DE CE se pierde consistența, constanța și continuitatea unui brand.

Public Relations & Event Planning

Un boost pentru brand awareness printr-un eveniment PR sau o lansare. Modalitatea prin care se stârnește interesul, se atrage atenția presei și se crează o oportunitate de a evidenția povestea brandului.

Storytelling & Media Education Workshops

Oferim posibilitatea de a înțelege ce înseamnă să spunem și să scriem povești despre brand sau cum să devii un SLOVEsc. Maniera noastră de a oferi constanță, consistență și continuitate poveștii SLOVE.

SLOVEștii sunt pregătiți să navigheze în universul brandului tău, să îl exploreze și să-l facă cunoscut într-un mod original și captivant.

© Copyright 2024 | All Rights Reserved